A sport és a kultúra támogatása

Az ATTACK, s.r.o. társaság a hőtechnika gyártására irányuló tevékenységén kívül, hosszú távon aktívan hozzájárul a szlovákiai sport fejlesztéséhez is. Büszkék vagyunk, hogy segíthetünk környezetünk sportolóinak: az ígéretes képviselők nevelésében, tehetségük fejlesztésében és a kitűnő teljesítmények elérésében. Az ATTACK márka alatt már számos sikeres sportoló versenyzett a sport különféle területein. A legsikeresebbek közé tartoznak a labdarúgás, jégkorong vagy a görhoki területén aktív sportcsapatok. Elkötelezettségéért a társaság elnyerte Ruttka (Vrútky) városának kitüntetését is, a város fejlődéséhez való hozzájárulásáért és példás képviseletéért.

Sportszponzorálás – Hegyfutás

Támogatja a sportolókat a hegyfutásban. Marek Litvaj és Martin Pavlík futók már több verseny sikeres résztvevői. A 2018-as futószezon lassan a végéhez közeledik és mi megállapíthatjuk, hogy sikeres volt. Versenyzőink az ATTACK színeit képviselték a Futás a Poludňový Grúň-ra és a Futás a Chata pod Chlebom-ra elnevezésű hegyfutás versenyeken, ahol Marek Litvaj futó a dobogón végzett. Továbbá a futók részt vettek hosszútávfutó versenyeken is, mint például: Tatranská Šelma, Malokarpatská vertikála, Ponitrianska stovka és Futás a Chopokra.

Sportszponzorálás – FC ATTACK Vrútky (Ruttka) labdarúgóklub

Örömünkre szolgál, hogy támogathatjuk az FC ATTACK Vrútky (Ruttka) labdarúgóklubot, amely már több, mint 100 éve működik a sport terén. Az ATTACK, s.r.o. társaság e klub fő szponzora. Az évek hosszú sora alatt a klub sok nagyszerű eredményt könyvelhetett el és sok remek labdarúgót nevelt, miközben évekig Szlovákia legjobb csapatai közé tartozott, amikor az 1. ligában játszott. Az FC ATTACK Vrútky (Ruttka) klubot a Turčiansky Labdarúgó Szövetség I. osztályának labdarúgói, ifjúsági egységek: idősebb utánpótlás (III. liga), fiatalabb utánpótlás (I. osztály), idősebb diákok (II. liga), U13 fiatalabb diákok (II- liga), U12 fiatalabb diákok (kerületi verseny), valamint az U11 és U10 előkészítők csapatai (kerületi verseny) és az előkészítő képviselik.

Csehszlovákia megalakulásásnak 100. évfordulója alkalmából diákbajnokságra került sor, amelyen 4 csapat mérte össze erejét. Nem hiányozhattak közülük az FC ATTACK Vrútky (Ruttka) képviselői sem. A bajnokság keretein belül különféle versenyekre került sor és kiértékelték a bajnokság legjobb játékosait is.

A bajnokságról készült riportot itt tekintheti meg.

Sportszponzorálás – Kometa Vrútky jégkorongklub

Kometa Vrútky jégkorongklub jégkorongcsapatának jégkorongosait is támogatjuk. A klub kezdete egészen 1987-ig nyúlik vissza. Gyorsan bekerült az 1. kerületi ligába és ezt követően a II. Szlovák nemzeti jégkorongligába is. A klub gazdag története alatt számos tehetséges játékost nevelt fel és a Szlovákiai görhoki képviselőinek hatalmas tárházává vált. Működése alatt a klub kitűnő helyezéseket ért el, mint pl.: Szlovákia bajnokai 20 éves korig, Európa albajnokai 18 éves korig, a világ albajnokai, Európa-bajnokok 20 éves korig, szlovák bajnok (U18, U16, U14), az extraliga győztese (U19, U16). A Kometa Vrútky jégkorongklub csapatai Vrútky (Ruttka) városa, valamint a Turiec régió legsikeresebb sportcsapatai közé tartoznak. Örömünkre szolgál, hogy az ATTACK, s.r.o. társaság állhat egy ilyen szerencsés történet mögött és ennek részét képezheti.

A 2017/2018-as szezonban a Kometa Vrútky jégkorongklub játékosai nagy sikert arattak – Szlovákia bajnokai lettek a szlovák jégkorong extraligában. Szívből gratulálunk.

Sportszponzorálás – Tűzoltóegységek támogatása

Az önkéntes tűzoltóegységek a községekben, amelyeket támogatunk, hosszú történettel rendelkeznek és fontos szerepet játszanak a lakosság védelmében. Továbbá az önkéntes tűzoltók segítenek a természeti katasztrófák különféle következményeinek eltávolításában, mint például az árvizek (a víz kiszivattyúzása a pincékből és az utakról), a zsilipek és csövek tisztítása, a hókárok enyhítése (jégkorlátok). Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a fontos küldetést végzik és hogy az ATTACK társaság segíthet nekik minőségi és modern technika megvásárlásával.