Profil_spolocnosti_attack

A vezérigazgató beszéde

Tisztelt Vásárló!

Az ATTACK termék a legmodernebb gyártástechnológiákkal készült, amelyek a rendelkezésünkre állnak. A hőtechnika legjelentősebb szlovák gyártójaként, tisztán szlovák tőkével és egy tulajdonossal, teljes mértékben tudatosítjuk, hogy minden gyártási folyamat tüköződik e termék élettartamában és természetesen az Ön elégedettségében. Ezért csak a legjobbakat használjuk, a speciális kazánpléhtől kezdve, az anyag lézerrel történő pontos felosztásán keresztül, egészen a legfontosabbig – a vízálló hegesztések, amelyeket kizárólag robotikusan hajtunk végre pontos készítményekben, miáltal megszüntetjük az emberi tényezőt. Minden ATTACK termék minőségi prémium termék, amely a legmodernebb technológiával készült, a legújabb kutatás alapján. A termékek neves próbatermektől származó minőségtanúsítványokkal rendelkeznek és teljesítik az állami támogatás odaítélésének feltételeit. Meg vagyok győződve, hogy termékünkkel felettébb elégedett lesz és sok évig fog szolgálni Önnek.

Rudolf Bakala, az ATTACK, s.r.o. vezérigazgatója

Az ATTACK,s.r.o. vállalat története

A társaság termelőtelepe Közép-Szlovákia északi részén található, kb. 20 km-re Zsolna városától. Vállalatunk, amely hőtechnika gyártásával foglalkozik, 1995-ben kezdte a termelést álló kazánokkal és fokozatosan a mai szintre bővítette ki a termelését, amikor a fali kondenzációs kazánok, álló kazánok, szilárd tüzelésű kazánok és használati melegvíz tárolók széles választékát gyártja. A társaság a közepes cégek közé tartozik, kb. 5000 m2 beépített területen és megközelítőleg 1000 m2 fedetlen területen terül el. A kazángyártás saját gyártócsarnokokban folyik és saját fejlődése, szerkezete, árusítása és külföldi piacra irányuló exportja van.

A társaság profilja
A társaság profilja-attack
150-A társaság profilja-attack

A társaság profilja és víziója

„A társaság fő célja és filozófiája a legjobb minőségű, működőképességű és dizájnú csúcstermékek fejlesztése, amelyek elérik az égés legnagyobb hatékonyságát, tekintettel a környezetre, a kedvező ár megőrzése mellett..“

Az ATTACK társaság és a termékportfólió

A termékek széles választékát kínáljuk, amelyek különböznek a tüzelőanyag fajtája és a teljesítmény szerint. Minden kazán a legmodernebb technológiával gyártott, világgyártóktól származó komponensekkel van felszerelve, a gyártást kamera- és számítógépes rendszer ellenőrzi és a legprogresszívabb berendezésekkel és módszerekkel tesztelik. Minden csoportban széleskörű választási lehetőség található, a módosításokat és a teljesítményt illetően is. A kazánokat főleg családi házak, lakások, de nagyobb üzemek fűtésére is szántuk.A társaság profilja magában foglalja a biomassza-, gáztüzelésű, elektromos kazánokat és azok tartozékait tartalmazó portfóliót. A kazángyártás során megújuló energiaforrást használunk, mégpedig 200kWp teljesítményű fotovoltaikus paneleket, amelyek elegendő energiát biztosítanak a gyártáshoz.

Szilárd tüzelésű kazánok

Gázkazánok

Elektromos kazánok

Puffertartályok

Tartozékok és kiegészítők

A társaság profilja – Export és szerviz

Az ATTACK vállalat világszerte több, mint 51 országba exportálja termékeit. Termékeinket jelenleg az EU összes országába, az USA-ba, Kanadába és Új-Zélandra exportáljuk. Külföldön legnagyobb az érdeklődés a modern faelgázosító,fapellet tüzelésű és kombinált kazánok iránt, amelyek jelenleg nagyon keresettek Európában és az amerikai kontinensen.

Az egyedi bánásmód minden vásárlóval szemben, a készséges tárgyalások és a megbízhatóság gyorsan kölcsönös bizalommá növi ki magát, ami biztosítja számunka vásárlóink számának folytonos növekedését más országokban.

A társaság profilja

A társaság profilja – Kutatás és fejlesztés

Az ATTACK, s.r.o. vállalat saját kutató és fejlesztő központtal rendelkezik, ahol a cég fejlesztő és műszaki dolgozói évente innoválnak és a hőtechnika új berendezéseit készítik el. A fejlesztés során a berendezések kezelésének egyszerűségére, a modern dizájnra, a környezeti összeférhetőségre és a minimális méretekre fektetik a hangsúlyt. Az összes termék a vonatkozó normákkal, specifikációkkal, jogszabályokkal és egyéb előírásokkal összhangban kerül megtervezésre és kifejlesztésre. Az ATTACK ® termékek komponenseinek kiválasztása megfelel a legszigorúbb kritériumoknak és kizárólag elismert beszállítóktól származó, megbízható és sokéves működéssel igazolt komponensek és anyagok kerülhetnek felhasználásra.

A fejlesztés során az ATTACK, s.r.o. nem működik együtt más gyártókkal, de igyekszik mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járni.

ATTACK társaság – Tanúsítványok és kitüntetések

Az ATTACK, s.r.o. vállalat az ISO 9001 minőségtanúsítvány tulajdonosa:

  • kazánok tervezéséhez és fejlesztéséhez
  • kazánok gyártásához,
  • berendezések és kazánok szervizeléséhez

Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Az ISO 9001 minőségirányítási tanúsítvány tulajdonosai vagyunk 2003-tól. Ez a nemzetközi minőségi tanúsítvány tanúsítja a gázberendezések kutatásában és fejlesztésében, gyártásában, dizájnjában és működtetésében végzett tevékenységeket. A jóváhagyó tanúsítványt a Lloyd’s Register Quality Assurance rangos londoni könyvvizsgáló cég hagyta jóvá és ítélte oda.

A társasággal szembeni követelmények igényességét bizonyítja a tanúsítvány megvédésének szükségessége is az LRQA tanúsító szervezet által 3 évente.

Ez a minőségirányítási rendszer jelzi az ATTACK, s.r.o. cég progresszivitását és az ügyfélhez való pozitív hozzáállását, akinek ezáltal bebizonyítja a tisztán szlovák, hagyományos vállalat minőségét. A menedzsment rendszer egyúttal kihangsúlyozza a cég stratégiáját, amely annak betartásához, további fejlesztéséhez és javulásához vezet. Az ATTACK® összes terméke minőségi prémium termék, a legmodernebb technológiával gyártva, a legújabb kutatás alapján. A termékek a világ neves próbartermeitől származó CE, TÜV, GOST tanúsítványokkal rendelkeznek.

Rendszeresen részt veszünk a hőtechnika hazai és külföldi kiállításain, amelyeken a cég egy sor kitüntetést szerzett, az elismerő oklevelektől kezdve az aranyérmekig.