Dom-pre-kotol-na-tuhe-palivo

Megoldás az ön háztartása számára

Szüksége van egy kazánra a házába, de még nem tudja, milyenre? Segítünk önnek megtalálni az igazit. Megoldást kínálunk házak, nyaralók, lakó- és nem lakóhelyiségek és nagyobb üzemek vagy ipari objektumok fűtésére. Saját kutatási központtal rendelkezünk, amelyben évről évre innovációt hozunk a fűtésbe. Kazánjaink számos kitüntetést szereztek különféle nemzetközi kiállításokon.

Szilárd tüzelésű kazán

Nincs gázhoz való hozzáférése és van hol tárolnia a fát? Lehet, hogy az ön számára a szilárd tüzelésű kazán a megfelelő, nagy hatékonysággal, nagy használati kényelemmel és alacsony működési költségekkel. A szilárd tüzelésű kazán néhány további kategóriára osztható. Fatüzelésű kazán, fapellet tüzelésű kazán és kombinált kazán. Az összes modellcsaládunk specifikus paraméterekkel rendelkezik, és széles választékot kínál.

kotlynatuhepalivo

Fatüzelésű kazán – Kizárólag csak fával való fűtésre használják. Modelljeink átlagon felülien nagy rakodókamrával és 8 – 12 óra hosszú égési idővel rendelkeznek. A fatüzelésű kazánok esetében két elektronika közül lehet választani, amelyek a kazánt irányítják. Alkalmasak családi házakhoz vagy olyan helyiségekhez, amelyeknek nem okoz gondot a tárhely. Ne feledje, hogy a hosszú élettartamról éppen ön gondoskodhat a minőségileg kiszárított fával.

Fapellet tüzelésű kazán – Ez a típusú kazán csak pelletet használ tüzelőanyagként. Teljesen automaikus és pellet tárolóval, pelletadagolóval és automatikus égőfejjel van felszerelve, amely adagolja a tüzelőanyagot és maga égeti, és a tisztítás is automatikusan megy végbe benne. A fapellet tüzelésű kazán kényelme magas színvonalú.

Kotol-na-tuhe-palivo-peletovy

Kombinált kazán – A legnagyobb kényelmet és rugalmasságot a kombinált kazán kínálja. Nem csak fát, hanem pelletet is égethet benne. A takarótető egyszerű megváltoztatásával megváltoztathatja az égetési módot. Ha megvan a lehetősége és a feltételei a fához, de időnként a fapellet tüzelésű kazán nagyobb kényelmével szeretné magát kényeztetni, lehet, hogy ez az ön számára a megfelelő kazán.

Vykurovanie-kombinovany-kotol-attack

Gázkazán

A gázkazánok nagyfokú használati kényelmet kínálnak önnek, mindegyik eléri az A energiahatékonysági osztályt, nagy hatékonysággal. A gázkazánt vezérelheti a szobai termosztáton keresztül, háza tetszőleges helyiségéből. Kondenzációs gázkazánjaink a teljesítmény modulációjának páratlan tartományát érik el, akár 1:10 értékig. Intelligens égési rendszerrel és extra széles csatornákkal ellátott hőcserélővel vannak felszerelve.

Kondenzációs kazán – A kondenzációs kazán technológiája manapság nagyon fejlett. Kondenzációs kazánjaink a nagy teljesítmény érdekében több sorozatra oszthatók fel: KT, KST, KZT és KT. Minden modellcsalád a teljesítmény különféle tartományaival és háza fűtésének más módjaival rendelkezik, lehetőség van külső vagy beágyazott tárolóban történő melegítésre. Válassza ki, hogy melyik fűtési mód az önnek megfelelő.

Kotol-na-plyn-kt-attack

Álló kazán – A kedvelt álló kazánok, amelyekkel a termelést indítottuk, ma is nagy népszerűségnek örvendenek. Ez a gázkazán 6 féle módosításban kapható, amelyek a fűtés különféle beállításait kínálják. A tároló a kazán elválaszthatatlan része.

Kotol-na-plyn-stacionarny

Elektromos kazán

Az elektromos kazán az ön háza maximálisan környezetbarát és kényelmes fűtésének kategóriájába tartozik. Az elektromos kazánnal a költségei minimálisak lesznek. Ennek a fűtési forrásnak nincs szüksége kéményre, amely sokunk számára nagy előnyt jelenthet.

kotol-na-elektirnu-attack-electric

Elektromos kazán – A kazán kis méretei, a csendes üzemelés és a minőségi anyagválasztás meggyőzik önt választása helyességéről. Az elektromos kazán alkalmas változat az elektromos kazán és a szolár rendszer kombinációjában is, amely év közben a meleg víz akár 70 %-át képes biztosítani a háztartás számára.

Kotol-na-elektrinu-electric-attack

Tartozékok a kazánhoz

A tartozékok jelentősen megerősíthetik a kazánt. Növelhetik annak hatékonyságát, csökkenthetik a költségeket és az égetést környezetbarátabbá tehetik.

Prislusenstvo pre kotol