Ocenenia_kotlov_attack

Munkánk gyümölcsei a kitüntetéseink

Az ATTACK, s.r.o. vállalat a kitüntetések egész sorát szerezte meg, az elismerő oklevelektől kezdve a hazai és külföldi kiállításokon szerzett aranyérmekig. Rendszeresen részt veszünk olyan kiállításokon, ahol a szakmai körökből származó többtagú bizottság kitüntetést ítél oda. Ezek a kitüntetések a termékeinkre vonatkoznak, valamint a régió fejlesztésére is, amelyben a cég működik. Több tanúsítvány tulajdonosai vagyunk.

A kazánok kitüntetései

Az ATTACK faelgázosító és kondenzációs kazánok több nagyértékű kitüntetést szereztek. Örömet okoznak számunkra termékeink ezen érdemei és kitüntetései, amelyek főleg társaságunk dolgozóinak érdemei. A faelgázosító vagy gázkazánok időtlen dizájnúak, amelyek tekintettel a jelenlegi energiaügyi helyzetre, a környezet figyelembe vételével, minden évben műszakilag egyre fejlettebbek. Ezt gyártási folyamatunknak köszönhetjük.

A kazánok kitüntetéseinek Emlékirataiból

Az újdonságok egyikeként az MCE Milano 2010 kiállításon kitüntetést szerzett a kiváló minőségű kifinomult termék, az ATTACK DPX LAMBDA faelgázosító kazán, az innovációért és hatékonyságért. Az ATTACK SLX LAMBDA kazán az MCE Milano 2016 kiállításon kitüntetést szerzett az innovációért, hatékonyságért és ökológiáért.
Az ATTACK DPX LAMBDA fatüzelésű kazán 2010-ben, 2011-ben, 2012-ben többek között kitüntetést szerzett a legjelentősebb szlovák és cseh kiállításokon (AQUA-THERM Nitra, SHK Brno és AQUA-THERM Praha).
Az ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS fapellet tüzelésű kazán összesen 3 aranyérmet és plaketteket szerzett a nagyfokú variabilitásért és a temperálás hatékony megoldásáért a fő tüzelőanyag kiesése esetén, mégpedig a pozsonyi CONECO-RACIOENERGIA- CLIMATHERM 2008 és 2009 nemzetközi szakmai nagyvásáron arany plakettet, az AQUATHERM Nitra 2009 kiállításon aranyérmet.
Az ATTACK WOOD&PELLET kombinált kazán elnyerte a FOR THERM 2014 fűtés és alternatív energiaforrások ötödik nagyvására szakmai zsűrijének kitüntetését, a GRAND PRIX díjat.
Műszaki szempontból biomassza-tüzelésű kazánjaink nagy, akár 92%-os hatékonysággal, alacsony füstgázhőmérséklettel és hatékonyabb égési folyamattal rendelkeznek. Az EN303-5 hatályos európai szabvány szerint, amely a szilárd tüzelésű kazánokat hatékonyságuk és a kibocsátás-keletkezés alapján egyes osztályokba sorolja, az ATTACK DPX (LAMBDA változat) kazán a legjobb osztályban az emített norma szerint a CO füstgázok káros kibocsátásának több, mint 25-ször kisebb koncentrációját éri el, mint ami annak a megengedett határa!

A kazánok kitüntetéseinek képgalériája

Kiállítások, fejlesztés és innováció

Az ATTACK, s.r.o társaság rendszeresen részt vesz a kiállításokon világszerte. Például MCE Milano, AQUATHERM Nitra, Frankfurt és mások, ahol bemutatja termékei innovációját. A különféle tüzelőanyagú és tulajdonságú kazánok kitüntetései – számos kiállításon kitüntetéseket vagy elismerő okleveleket szereznek. Innovációnk nem csak a hőtechnika fejlesztését érinti, hanem a régió fejlesztését is, amelyben a cég működik.

A kiállítások és kitüntetések képgalériája

Tanúsítványok

Az ATTACK, s.r.o. vállalat termékei a legjobb európai termékek értékeivel büszkélkedhetnek. Az ISO 9001 kazángyártással kapcsolatos minőségtanúsítvány tulajdonosai vagyunk és az összes termékünk CE és GOST tanúsítványokkal jóváhagyott és tesztelt.

A jelenlegi ISO 9001 minőségi tanúsítvány
(Tanúsítvány) letölthető PDF formátumban (792KB)