Vykurovanie-ATTACK

A fűtés velünk

Megtanítjuk önt, hogyan szerezzen nagyobb áttekintést és hogyan ismerje ki magát jobban a fűtéssel kapcsolatos témákban. Világosabb és részletesebb betekintést nyújtunk a termékekbe és azok működésébe a fűtésben található egyéb rendszerekkel. A fűtés és csatlakoztatás módját, valamint az aktuális témákat ebben a részben ismerheti meg.

Az öreg kazán cseréje

Termékeinkkel minden évben innovációt hozunk a piacra. A modern fűtés nagy kényelmet és környezetbarátabb égetést jelent. Legyen ön a változás, amelyet saját maga szeretne látni. A cserével a következőket nyeri:

  • A fűtésköltségek csökkentése akár 25%-kal
  • Nagy kényelem, az internethez való csatlakozás lehetőségével
  • Környezetbarátabb égetés
  • A gázkazánok teljesítményének nagy mértékű modulációja, akár 1:10
  • Hosszú égési idő a biomassza-tüzelésű kazánokban

Fűtés a teljesítmény nagy mértékű modulációjával, akár 1:10

Vykurovanie-kondenzacny-kotol-attack

Az új kondenzációs kazánjaink nagy kényelmet kínálnak, akár 106 %-os magas teljesítménnyel. A teljesítmény nagy mértékű modulációjának köszönhetően a kazán sokkal kevesebb tüzelőanyagot fogyaszt. A minőségi sárgaréz-alkatrészek és a rozsdamentes acél hőcserélő a gázzal történő fűtésből kihozható maximumot kínálja.

A kombinált kazánok lehetővé teszik a tüzelőanyag kiválasztását. Fa vagy fapellet?

Vykurovanie-kombinovany-kotol-attack

A faelgázosító kazánok nem maradnak el a kényelem terén a gázkazánok mögött. Az akár 92%-os nagy hatékonyság biomasszával történő, környezetbarát és takarékos fűtést kínál. A kombinált kazánokat használhatja fára vagy fapelletre. Nagy kényelmet nyújt a valódi automatikus égés. A nagy rakodókamra, amely 8-12 órán keresztül képes égni, időt takarít meg.

A fűtés és a helyes kémény

Boiler connection to chimney

A kémény nagyon fontos az ön háza fűtéséhez. Egy nem megfelelő kémény nem elegendő huzatot okozhatna, mivel a kémény nem győzi elvonni a kazánból a füstgázok termelt mennyiségét. Olvasson többet erről a témáról.

A puffertartály meghosszabbítja az élettartamot

Kotol na drevo ATTACK DPX a akumulacna nadrz

A tartálynak biomassza-tüzelésű kazánhoz történő csatlakoztatása növeli annak hatékonyságát és csökkenti a tüzelőanyag-fogyasztást, miáltal a fűtés környezetbarátabbá válik.