Prislusenstvo pre kotol

Tartozékok a kazánhoz

Nem elégséges a kéményből való füstgázelvezetése? Szeretné megnövelni a kazán hatékonyságát? A kazánokhoz való tartozékok képesek segíteni a kazánnak, hogy csökkentse a tüzelőanyag-fogyasztást, környezetbarátabb módon fűtsön, meghosszabbítsa a kazán élettartamát vagy növelje a fűtés kényelmét.

Tartozékok kazánokhoz

A tartozékok megvásárlásával ön jelentős módon segítségére lehet kazánjának. A hatékonyság növelése, a tüzelőanyag-fogyasztás csökkentése, a kátrány és a savak mennyiségének csökkentése, az élettartam meghosszabbítása, mindez elérhető a tartozékokkal.

kotly attack

Puffertartály – Képes nagy mennyiségű vizet tárolni. A puffertartályok akár 4 különféle fajtáját kínáljuk, lehetőség van szolár panelhez vagy hőszivattyúhoz való csatlakoztatásra. A puffertartály előnye a fűtőtestből származó felesleges energia felhalmozása és ezt követően szükség szerinti felhasználása. A tartály térfogata204 -től 4940 literig terjed. Képes megnövelni a kazán hatékonyságát, csökkenteni a fogyasztást és így környezetbarátabbá tudja tenni a fűtést. A puffertartály meghosszabbítja az élettartamot és a kazántestre vonatkozó jótállást is.

akumulacna nadrz

Pellet tároló spirálos adagolóval – Alkalmas kombinált és fapellet tüzelésű kazánokhoz tüzelőanyag-tárolásra. A tároló térfogata akár 500 l. A spirálos pelletadagolótutólag kell megvásárolni a fapellet tüzelésű vagy kombinált kazánhoz, hogy kompatibilis legyen a berendezéseinkkel.

Prislusenstvo pre kotly zasobnik peliet

OVENTROP keverőberendezés – Szerkezetileg egyszerű, de annál jelentősebb az ön kazánja és pénztárcája számára. A berendezés a kazán falai károsodásának megelőzésére szolgál. A termosztát segítségével megőrzésre kerül a visszatérő fűtővíz hőmérséklete 65 °C fölött, és így nem kerül sor az alacsony hőmérsékletű korrózióra, amely károsítja a kazán falait.

Prislusenstvo pre kotly oventrop

PV150 kiegészítő füstgázelvezetés– Ha gondja van a kéménybe történő nem elégséges füstgázelvezetéssel, a kiegészítő füstgázelvezetés a probléma helyes megoldása. A berendezés hozzájárul a kazán hosszabb élettartamához is, mivel helyes teljesítménnyel fog dolgozni. A kiegészítő füstgázelvezetés hatását már a rakodóajtó kinyitásakor megfigyelheti. Ekkor csökken a kémény huzata és a füst így nem szivárog be a kazánházba.

Prislusenstvo pre kotly odtahspalin

Pellet égőfej és átalakító készlet – Szeretné a faelgázosító kazánt kombináltra változtatni? Az égőfej az átalakító készlettel lehetőséget kínál fával és fapellettel történő fűtésre is. A DPX és SLX modellek alakíthatók át. Az átalakító készlet részei az égőfejhez való ajtók, a pantográf szett, amely az ATTACK PELLET BURNER Automatic égőfejet tartja.

Prislusenstvo pre kotly prestavbova sada

Felfüggesztett, közvetetten melegített tároló – A felfüggesztett, közvetetten melegített tárolók alkalmasak a gázkazánokhoz való csatlakoztatásra. Falra erősíthetők. 80 – 200 literes térfogatban kaphatók. Lehetővé teszik a meleg víz készítését, külső forrásból származó energia segítségével.

Zavesne nepriamo

Álló, közvetetten melegített tároló – Ez a gázkazánokhoz való tartozék előkészíti a használati melegvíz melegítését. A használati melegvíz melegítéséhez megfelelő a közvetetten melegített tároló használata. Álló vagy fali kazánhoz csatlakoztathatja, különféle energiaforrásokkal. A tárolók térfogata 40-től 275 literig terjed.

Stacionarne nepriamo