Miért válassza az ATTACK kazánt?

Vállalatunk a legjobb termékek létrehozásán és a legjobb ügyfélszolgálat nyújtásán fáradozik. Sokéves tapasztalatainkkal a hőtechnika gyártásának terén tudjuk, hogy minden egyes vevő, aki elégedett termékünkkel, amellyel meleget viszünk a házába, hajtóerővé vált a számunkra, hogy folytassuk termékeink fejlesztését és kutatását. Minőséget, maximális kényelmet és főleg azonnali műszaki támogatást szeretnénk biztosítani az embereknek.

Hat ok, amiért érdemes termékünket választani

Preco-vybrat-kotol-attack

Hőtechnika gyártása és Minőség

Termékeink minősége a minőségi anyag, a legmodernebb technológiák és a sokéves tapasztalatok használata által garantált. Tekintse meg az egész gyártási folyamatunkat

Gyártási folyamat
Preco-vybrat-kotol-attack

Ügyfélszolgálat

Ügyfeleink támogatása társaságunk fő prioritása. Ez az egyik oka annak, hogy miért válassza az ATTACK kazánt. Társaságunk lefedi Szlovákia egész területét. Meghibásodás esetén akár 705 szervizszervezet lehet a segítségére, azok szakmailag képzett szerviztechnikusai.

Szervizhálózat
Preco-vybrat-kotol-attack

Sokéves tapasztalat

A hőtechnika gyártása terén, amellyel 1995 óta foglalkozunk, a gyártást álló kazánokkal kezdtük és fokozatosan kiterjesztettük a szilárd tüzelésű kazánok, kondenzációs kazánok, elektromos kazánok és használati melegvíz tárolók gyártására.
A társaság profilja

Preco-vybrat-kotol-attack

Korrekt kapcsolatok

Ahogy vásárlóinkkal igyekszünk a legjobb kapcsolatot fenntartani, ugyanúgy fontos számunkra a kereskedelmi partnereinkkel való kapcsolatépítés is, akik a világ akár 51 országában találhatók.
Az értékesítők listája

ocenenia-preco-vybrat_attack

Kitüntetések és tanúsítványok

Részt veszünk az összes kiállításon, amely a hőtechnika gyártására összpontosít és fontos tanúsítványok tulajdonosai vagyunk, mint pl. az ISO 9001 minőségtanúsítvány. Termékeink sok kitüntetést szereztek.
A kazánok kitüntetései

A hőtechnika gyártása és a környezet

A hőtechnika gyártásának része a környezet védelme is, amelyet teljes mértékben tudatosítunk és megtesszük a maximumot azért, hogy termékeink évről évre ne csak kényelmesebbek legyenek, hanem innovációt is hozzanak az ökológia és a környezetvédelem területén.
Környezetvédelem